Μασάζ Κυτταρίτιδας

Γιατί να το επιλέξετε;

Ένα πολύ συνηθισμένο, αλλά και επίμονο πολλές φορές πρόβλημα της επιδερμίδας, αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγωγή μας. Η συσσώρευση λιποκυττάρων μεταξύ των συνδετικών ιστών σε διάφορες περιοχές του στρώματος της επιδερμίδας, προκαλεί τα γνωστά «λακκάκια». Στόχος μας είναι με την τεχνική να διασπάσουμε αυτά τα αποθέματα λίπους, να επαναφέρουμε τους ιστούς σε πλήρη λειτουργία γύρω από την σχηματισμένη κυτταρίτιδα και να ενισχύσουμε την κυκλοφορία του αίματος και τις λεμφικές λειτουργίες.

Στο EUPHORIA καθιερώσαμε από την αρχή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας ως μεμονωμένη θεραπεία ή σέ πακέτο προσφοράς 10 θεραπειών, για να αντιμετωπίσουμε δραστικά το φαινόμενο αυτό με εξαιρετικά αποτελέσματα και απροσδόκητη αποδοχή από το κοινό.

euphoria massage

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Διάσπαση των λιποκυττάρων κάτω από την επιδερμίδα. Προσφορά σε πακέτο 10 θεραπειών.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ –  Παρ:  10:00 έως 21:00                                

Σαβ:  11:00 έως 20:00                               

Κυρ:  Κλειστά                           

Διατίθενται δωμάτια δύο ατόμων για ζευγάρια ή φίλες/φίλους

Αποτελεσματική μέθοδος:

Στο euphoria massage εκτός από την μεμονωμένη θεραπεία, έχουμε δημιουργήσει πακέτο προσφοράς 10 θεραπειών ώστε να αντιμετωπίσουμε δραστικά τα φαινόμενα της κυτταρίτιδας με εξαιρετικά αποτελέσματα.

-ΜΑΣΑΖ-45
-ΜΑΣΑΖ-60

Καλέστε για ραντεβού

euphoria massage

Φιλοξενία & Αισθητική

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική του κέντρου μας. Η άνετη και ευχάριστη παραμονή των πελατών, είναι για εμάς προτεραιότητα.


Διέξοδος στη χαλάρωση;

Το μασάζ ανέκαθεν είναι ο καλύτερος τρόπος χαλάρωσης!